Restaurant Orsova

» Pentru linistea la care visezi de atata timp
» Pentru privelisti care sa iti taie respiratia
» Pentru mancarea traditionala din zona noastra

Restaurant Pensiunea Oliver

Intr-o ambianta de 3 stele, Pensiunea Oliver va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 de persoane (cu loc de dans), in care va putem personaliza sederea cu petreceri private, cine romantice intime, petreceri cu specific, mese festive sau aniversari.

Restaurantul ofera bucatarie atat romaneasca cu preparate traditionale din peste si nu numai, cat si internationala, pentru satisfacerea celor mai exigente si rafinate gusturi.

Restaurant Orsova

Lounge Cafe Pensiunea Oliver

Va invitam sa descoperiti si sa savurati o gamă larga de cafele, cockteiluri pregatite si servite cu atentie si profesionalism de catre personalul nostru.

Stilul modern, mobilierul confortabil si muzica ambientala de calitate sunt doar cateva motive pentru care suntem siguri ca veti gasi locul ideal unde va puteti relaxa impreuna cu prietenii sau persoana iubita.

Lounge Cafe Orsova

Terasa Pensiunea Oliver

Va punem la dispozitie terasa cu expunere directa la Dunare, amplasata deasupra apei, oferindu-va oportunitatea de a savura o cafea ori de a va delecta cu o bere rece intr-o oaza de liniste ce beneficiaza de o ambianta relaxanta si echilibrata.
Taguri Oliver: Pensiune Orsova, Pensiune Clisura Dunarii, Cazare Orsova, Cazare Clisura Dunarii, Restaurant Orsova, Agrement nautic Orsova, Agrement nautic Clisura Dunarii.