Agrement nautic

» Pentru linistea la care visezi de atata timp
» Pentru privelisti care sa iti taie respiratia
» Pentru mancarea traditionala din zona noastra

Activitati de ralaxare pe care vi le putem oferi la Pensiunea Oliver

Agrement nautic Orsova

 

 

Vom fi acolo sa ne asiguram ca veti avea parte de o vacanta condimentata.Câteva momente de relaxare și distracție sunt bine-venite oricând. Pe timp de vară vă invităm la piscina exterioară,care are o capacitate de 20 de șezlonguri. Accesul este permis gratuit clientilor cazati in cadrul Pensiunii Oliver. Programul pentru piscina exterioară este de luni până duminică între orele 09:30-20:30.

 

 

Croaziere pe Dunare cu vizitarea tuturor obiectivelor turistice din zona – partea cea mai spectaculoasă din traseul Dunării, intre Orsova si Cazane,  puteti vedea  peisaje de o frumuseţe rară, Tabula Traiana,Cazanele Mici, Chipul lui Decebal, Mânăstirea Mraconia, Cazanele Mari,  versantul Ciucarul Mare in luna aprilie plin de lalele de Cazane (Tulipa hungarica),  Grota Veterani,  Peştera Ponicova…

 

 

 

 

Agrement nautic Orsova

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele adiacente.           Va puteti stabili programul de pescuit functie de preferintele pe care le aveti si de sezon, astfel va putem organiza partide de pescuit atat din barca cat si de pe malul Dunarii.

Taguri Oliver: Pensiune Orsova, Pensiune Clisura Dunarii, Cazare Orsova, Cazare Clisura Dunarii, Restaurant Orsova, Agrement nautic Orsova, Agrement nautic Clisura Dunarii.